Novataris er Sølv Sponsor på Episerver Ascend 2018

Tropisk tema og digitale trends

Er du sulten efter inspiration, og trænger du til frisk vind i dine digitale sejl, eller kan du bare godt lide at havde fingeren på pulsen, når det kommer til online trends og stærke løsninger?
Så vil du helt sikkert ikke gå glip af årets Episerver konference – som i år finder sted på Halvandet, hvor man kan opleve en masse spændende faglige indlæg serveret med kølige drinks og et Epi-cruise.

En dag fyldt med inspiration og nye vinkler på den digitale verden

Igen i år har Episerver, den globale leverandør af CMS, e-commerce og digital marketing nemlig arrangeret en hel dag, hvor du kan blive endnu klogere på digitale løsninger inden for websites, e-commerce, kunstig intelligens, machine-learning, marketing og brugeroplevelser på tværs af platforme. I år ligger eventet i sommerhalvåret og et tropisk tema med drinks, hotdog og strandbar danner rammen om de spændende faglige indlæg og netværk.

Et spor for enhver

Episerver har sammensat et program som er spækket med fede indlæg – og du kan følge netop det spor der passer til dig:

  • Business sporet – til dig som vil høre mere om digitale løsninger.
  • Developer sporet – til dig som er udvikler og teknisk interesseret. 
  • Episerver sporet – til dig som er nysgerrig på de nyeste muligheder som Episerver platformen tilbyder.

Bliv inspireret

I løbet af dagen vil der desuden være rig mulighed for at få inspiration og høre om flere forskellige spændende og innovative kundecases, møde digitale eksperter fra ind- og udland samt netværke på tværs af brancher.
Blandt de 18 gæstetalere er Mikael Nordgren, partner i Novataris, som sammen med CBB vil præsentere deres nye, intuitive og brugeroptimerede selvbetjeningsløsning, som giver CBB’s kunder præcis den følelse af sikkerhed og fuld kontrol, der skal til for at tilfredsstille et publikum, der i dag stiller høje krav til et flydende informations-flow og konstant tilgængeligt data.

Det praktiske

Eventet finder sted d. 31. maj fra 8 - 17, på Halvandet.
I Novataris er vi stolte over igen i år at være sølv sponsor på dette succesfulde event, som har meldt udsolgt de sidste fire år i streg – så skynd dig at tilmeld dig eventet her!
Vi glæder os til at møde en masse spændende mennesker, idéudveksle og diskutere de nyeste digitale tendenser.

Det sjove

Episerver har arrangeret den perfekte afslutning på dagen. Den afsluttes nemlig med drinks, levende musik og solnedgang over København Du kan se mere om hele dagens program her!