Novataris er nu Microsoft Guld Partner indenfor Data Analytics området.

Vores dedikation til at levere gode BI-løsninger har nu givet os kvalifikationer med Microsoft, som vi er meget stolte af. 
Microsoft har strammet kravene indenfor datakompetencer for sølv og guld samarbejdspartnere. Vi er stolte af at være kvalificeret som det højeste partnerskabsniveau hos Microsoft.

Studier på tværs af industrier viser, at i gennemsnit bliver mindre end halvdelen af en organisations strukturerede data brugt i forbindelse med at tage beslutninger– og mindre end 1 % af organisationens ustrukturerede data bliver analyseret eller benyttet. Mere end 70 % af medarbejdere har adgang til data de ikke burde, og hele 80 % af analytikeres tid bliver brugt på at finde og forberede data.

Kort sagt - i tiltagende komplekse datamiljøer, i næsten alle virksomheder, er udfordringerne blevet større. Microsoft har som følge heraf strammet kravene betydeligt indenfor datakompetencer for sølv og guld samarbejdspartnere.

Dette hjælper med at garantere vores ekspertise og validere Novataris’ historik med at levere gode løsninger til vores kunder.

Vores evne til at hjælpe virksomheder med at bygge solide datastrategier, benytte eksisterende platformsinvesteringer og levere forretningsværdi har hjulpet os til at levere mange succesfulde løsninger til kunder fra forskellige industrier. Næsten alle vores konsulenter, som arbejder inden for området, er desuden fuldt certificeret i business intelligence. Det er noget, vi investerer i og kræver af alle vores konsulenter.

Vi er stolte af, at vores engagement nu har kvalificeret os som Microsoft gudpartnere.

Gartner

Microsoft er ledende indenfor data og  Microsoft SQL server, og Power BI tilbyder de bedste værktøjer og ressourcer, når vi leverer business intelligence-løsninger. At være en del af Microsofts partnernetværk og dermed anset som eksperter i levering, udvikling og drift af projekter på Microsoft BI platformen, kræver at vi imødekommer strenge performance- og erfaringsstandarder, et specifikt antal kundereferencer og certificerede udviklere.