Mød Novataris på Episerver Ascend 2018

Mikael Nordgren, fra Novataris, og Mette Bakke, fra CBB, fortæller om at udvikle en stærk onlinestrategi og sætte nye standarder for god kundeservice

I en verden hvor digitalisering i den grad sætter agendaen for de fleste menneskers hverdag, bliver det endnu mere essentielt at tilbyde god kundeservice online. 
Selvom kundeservicemedarbejdernes arbejde langt fra er forsvundet, stilles der samtidig tårnhøje krav til selvbetjening og automatiserede processer.
CBB gør en dyd ud af at møde deres kunders behov, offline såvel som online. Men hvad er god kundeservice, og hvordan skabes den optimale brugeroplevelse? For CBB er god kundeservice lig med at tilbyde deres brugere en konstant følelse af sikkerhed, kontrol, overblik og gennemskuelighed - et par af de buzzword, som de har forsøgt at efterkomme i deres nye, brugervenlige selvbetjeningsløsning.

CBB vil møde kunderne, der hvor de er

D. 31. Maj 2018 kan du finde Mette Bakke, Head of Customer Experience and Digitalization, fra CBB og Mikael Nordgren, Partner i Novataris, til Episerver Ascend, hvor de vil præsentere, hvordan CBBs nye, intuitive og brugeroptimerede selvbetjeningsløsning har formået at give CBB muligheden for at møde deres kunder, der hvor de er, samt gjort det til en gennemsigtig oplevelse at være bruger. 
Novataris har i samarbejde med CBB Mobil udviklet en selvbetjeningsportal, der med gennemskuelighed, brugervenlighed og simplicitet for øje, sætter den nye digitale standard i Danmark. For at imødekomme deres kunders behov til fulde kan selvbetjeningsløsningen tilgås fra både app og browser. Foruden øget kundetilfredshed udnytter CBB nu deres ressourcer langt bedre, da kunderne nemt og hurtigt selv kan finde svar på deres spørgsmål, og kundeservice kan i stedet bruge deres tid på at hjælpe kunder med komplekse problemstillinger.

Sikkerhed og fuld kontrol

Den nye og forbedrede selvbetjeningsoplevelse efterlader CBB Mobils kunder med præcis den følelse af sikkerhed og fuld kontrol, der skal til for at tilfredsstille et publikum, der i dag stiller høje krav til et flydende informations-flow og konstant tilgængeligt data. Det har derfor i korte træk forbedret den overordnede kundetilfredshed. Løsningens funktioner gør det nemt for abonnementsejerne at se nøgleområder, såsom hvilket betalingskort der anvendes, top 5 på deres ringeliste og forbrug fordelt på de enkelte dage eller måneder. Det er desuden hurtigt for forældre at danne sig et overblik over deres børns forbrug. 
Den store systemkompleksitet, der kendetegner telekommunikationsbranchen, gjorde det nødvendigt at begrænse antallet af leverandører, hvorfor Novataris var hovedansvarlig for leverance af selvbetjeningsløsningen og appen.

Øget kundetilfredshed

Udover en øget kundetilfredshed har selvbetjeningsløsningen været medvirkende til, at CBB kan udnytte deres ressourcer mere optimalt, idet kunderne selv kan få svar på mange af deres spørgsmål direkte i selvbetjeningsløsningen fremfor at skulle ringe ind til kundeservice. Kundeservice kan derfor bruge deres tid og ekspertviden på at løse komplekse problemer.
CBB tilbyder nu en forbedret selvbetjeningsløsning, som understøtter deres vision om fantastisk kundeservice og ’ærlig mobiltelefoni’. Kundeservice oplever allerede en stigende grad af tilfredshed blandt deres kunder. Med denne platform binder CBB brugeroplevelsen sammen i et naturligt og intuitivt flow og sætter, med deres selvbetjeningsløsning og app, nye standarder for god kundeservice.

Tilmeld dig Episerver Ascend

Har du lyst til at høre mere om stærke Episerver løsninger og til at opleve en dag fyldt med inspiration og nye vinkler på den digitale verden, så kan du stadig nå at tilmelde dig Episerver Ascend 2018 her , hvor du også kan læse meget mere om eventet.