Novataris tilbyder en unik mulighed for at booste din IT-karriere i en voksende virksomhed, hvor vi ønsker, at vores medarbejdere vokser med os.


”Vi investerer betydeligt og kontinuerligt i alle vores medarbejdere”

Medarbejderudvikling

Vi fokuserer på at fastholde et spændende miljø, med stort fokus på vores ansattes udvikling.

I Novataris er vi et entusiastisk og engageret team, som er bundet sammen af vores fælles passion for IT og af de forskelligheder, der gør os stærkere sammen.

Vores medarbejdere er hjertet af Novataris, og de har de nødvendige kompetencerne, IT-færdigheder og den dedikation, som er nødvendig for konstant at udvikle vores organisation.

Arbejdsliv

Hos Novataris får du en unik mulighed for at booste din IT-karriere i en virksomhed, hvor vi ønsker, at vores medarbejdere skal vokse sammen med os. Derfor starter din træning fra første dag, og den er skræddersyet til din baggrund, evner og mål.

Vi tror på, at ansvar og udfordringer er nøglen til konstant motivation og udvikling af dine kompetencer. Vi investerer altid betydeligt i alle vores medarbejdere, for at de løbende kan udvikle deres IT-kompetencer og på den måde bane vejen for deres drømmekarriere.

Ansøg om job

Hvis du mener, at du er det rette match for Novataris, så ser vi altid frem til at modtage ansøgninger fra nye potentielle kollegaer.

Du er velkommen til at søge et af vores jobopslag eller sende en uopfordret ansøgning, samt CV og eksamenspapirer til job@novataris.com.

Jobopslagene på den danske side er kun med henblik på arbejde i Danmark. På den engelske version finder du jobopslag vedrørende job i USA.

Erfaren IT-konsulent

Novataris søger softwareudvikler til jobbet som IT-konsulent.

Du har erfaring med software-programmering og vil være med til at skabe værdi for virksomheder, ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed. Du trives i et miljø, hvor du dagligt sparer med dine kollegaer og sammen finder den bedste løsning til komplekse problemstillinger.

Læs mere ➞

Ny IT-konsulent

Kickstart en karriere som softwareudvikler i rollen som IT-konsulent.

Du brænder for at anvende dine evner til at løse komplekse problemstillinger og skabe hele løsninger, der gør en verden til forskel for de mennesker, der anvender dem hver dag. Du har en kandidat eller bachelor inden for IT og 0-3 års erhvervserfaring.

Læs mere ➞

IT-Ingeniørstuderende til praktikantstilling

Er du under uddannelse som IT-Ingeniør, og kunne du tænke dig at arbejde med teknologier som Microsoft Azure, C# og .Net i din hverdag?

Som praktikant vil du indgå i det daglige arbejde på lige vilkår med alle dine kollegaer. Du vil arbejde fra vores kontor i Nyhavn og få ansvar for konkrete opgaver, hvor du vil afdække alt fra analyse til leverance.

Læs mere ➞