IT-Ingeniørstuderende til praktikantstilling

Praktik / Danmark

Er du under uddannelse som IT-Ingeniør, og kunne du tænke dig at arbejde med teknologier som Microsoft Azure, C# og .Net i din hverdag? Har du ovenikøbet lyst til at vide mere om konsulentbranchen og se hvordan dine løsninger bliver brugt? Så er Novataris den rette praktikvirksomhed for dig. Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikperiode hvor du, gennem et forløb med mange forskellige opgaver, vil videreudvikle din tekniske profil og samtidig få et varieret indblik i arbejdet som IT-konsulent.

ARBEJDET SOM PRAKTIKANT I NOVATARIS

Som praktikant vil du indgå i det daglige arbejde på lige vilkår med alle dine kollegaer. Du vil arbejde fra vores kontor i Nyhavn og få ansvar for konkrete opgaver, hvor du vil afdække alt fra analyse til leverance.
I Novataris vægter vi udvikling højt, og vi afprøver løbende nye teknologier internt, for at kunne rådgive vores kunder bedst muligt. Nedenfor ses et eksempel på nogle af de teknologier, som vi ikke er bange for at kalde os selv eksperter indenfor. 

VI TILBYDER

Vi tager vores praktikanter seriøst, og det er vigtigt for os, at du får mest muligt ud af din praktikperiode, og får lagt fundamentet for en god hovedopgave. Du får du en fast tilknyttet praktikvejleder, som du løbende kan sparre med.  Vi tilbyder desuden løn under praktikperioden og samarbejde omkring hovedopgave. Derudover får du mulighed for at deltage i vores hyggelige sociale ’after-work’ - arrangementer.

OM NOVATARIS

Som praktikant i Novataris bliver du en del af et ungt team, der er teknologieksperter og dedikerede til at få vores kunders behov og forretning til at mødes. Alle vores kunder er forskellige, og det er vores løsninger også. Det betyder, at vi ikke har nogen standardprojekter, og vi altid arbejder i direkte interaktion med vores kunder.  Vi arbejder agilt for at kunne levere hurtige resultater og altid være i stand til at sætte fælles kurs.

INTERESSERET?

Hvis ovenstående passer på dig, og du er interesseret i at høre mere,
så send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til job@novataris.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.