Nyuddannede Softwareudviklere – Kickstart en karriere som IT-konsulent i Novataris

Fuldtid / København

Du er teknisk dygtig og klar til at kickstarte din karriere i en virksomhed, hvor du bliver dagligt udfordret og får masser af ansvar. Du brænder for at anvende dine evner til at løse komplekse problemstillinger og skabe hele løsninger, der gør en verden til forskel for de mennesker, der anvender dem hver dag. Du har en kandidat eller bachelor indenfor IT eller matematik og 0-3 års erhvervserfaring.

Kan du sætte kryds ved ovenstående? Så er det måske dig, vi leder efter.

SAMMEN BANER VI VEJEN FOR DIN VIDERE KARRIERE

Novataris’ succes er baseret på vores dygtige projektteams, og vi ønsker, at vores konsulenter skal være de bedste i branchen. Når du arbejder for Novataris, vil vi i fællesskab sammensætte det uddannelsesforløb, der komplementerer og styrker din profil bedst. På den måde kan vi sammen bane vejen for din videre karriere, og sørge for, at du bliver certificeret i relevante teknologier. Som ansat tilknyttes du således en mentor, som du løbende kan sparre med.

STORT ANSVAR

Hos Novataris tror vi på, at man lærer bedst ved hjælp af spændende udfordringer. Derfor vil du også blive kastet direkte ud i konsulentbranchen lige fra starten og få dine egne ansvarsområder, som passer til dine kompetencer. Desuden lærer vi af hinanden, og sparrer altid med vores kollegaer i vores daglige arbejde og tætte samarbejde. Derfor forventer vi også af vores ansatte, at de ikke er bange for at stille spørgsmål eller dele ud af deres viden.

OM JOBBET SOM IT-KONSULENT

Som IT-konsulent i Novataris bliver du en del af et kompetent konsulentteam, som består af både erfarne og nyuddannede konsulenter.

Vi har ikke nogen ”standardprojekter”, men arbejder indenfor mange forskellige brancher og industrier. Derfor kan du se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier. Vi leverer mange løsninger på .Net platformen – det er her, vi oplever, at markedet bevæger sig hen af – vi er dog ikke religiøse omkring teknologi, og anvender altid den rette teknologi til en given opgave.

I Novataris bliver du tilknyttet ét projekt ad gangen, hvor du er med i alle faser af at levere løsninger til både større digitale transformationer og mindre IT-projekter. Det betyder, at du både kommer til at arbejde fra vores kontor i Nyhavn og ude hos vores kunder.

VI FORVENTER, AT:

  • Du ikke er bange for at gå nye veje, og at du drives af et konstant ønske om at lære nye teknologier, metoder og arkitekturer.
  • Du er dedikeret i at dygtiggøre og udvikle dig.
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt i din tilgang til problemløsning, og dine løsninger afspejler kvalitet og analytisk sans.
  • Du motiveres af at bygge helstøbte løsninger, der indfrier brugerens behov, og ser dig selv som en ressource som kunden og kolleger går til, når de har et teknisk problem.
  • Du trives i teams (både interne og kundens), og bidrager konstruktivt, både akademisk og socialt, til at øge holdets fælles indsats.

DET ER VIGTIGT FOR OS, AT DU TRIVES BÅDE FAGLIGT OG SOCIALT

Det skal være sjovt at komme på arbejde, og vi gør vores bedste for, at vores ansatte altid føler sig udfordret og motiveret. Netop derfor vægter vi også det sociale højt, og mener, at med et godt kollegialt sammenhold, kommer vi længst. Derfor værdsætter vi en god middag med hinanden, en kold fredags øl eller en sjov firmafest.

OM NOVATARIS

Novataris er et IT-konsulenthus, som hjælper vores kunder med at optimere deres forretning og øge deres værdi ved hjælp af teknologi. Vi leverer IT-løsninger, som muliggør kundens strategi, er baseret på den rette arkitektur og er skræddersyet til deres specifikke behov. Her vil du konstant være med til at udforske nye måder at skabe løsninger på. Vi finder det utroligt vigtigt for vores arbejdsgang, at vi kan stole på hinanden, og du altid ”tør” sige din mening højt. Det er nemlig i den gode diskussion og qua vores forskellige synspunkter at de bedste løsninger findes, og vi er mest produktive.

INTERESSERET?

Stillingen vedrører konsulentbistand til vores danske kunder, og det er derfor nødvendigt at mestre dansk i tale og skrift på forretningsniveau.

Hvis ovenstående passer på dig og du er interesseret i at høre mere, så send en ansøgning i pdf-format med dit CV og eksamenspapirer til job@novataris.com

Vi glæder os til at høre fra dig.