POWER BI SOLUTION FOR MONADNOCK RESOURCES, LLC

Novataris leverede en løsning, der automatiserer dataindsamling, -klargøring samt -præsentation, og som derfor tilbyder indsigt i realtid til deres forretning. Dette gør dem i stand til nemt at samle og strategisk manipulere alle deres data.

UDFORDRING

  • Monadnock havde brug for en løsning, der kunne hjælpe dem med at automatisere deres arbejdsgange og automatisk indsamle, samt udstille produktionsdata fra felterne.

LØSNING

  • Alle deres produktionsdata bliver automatisk samlet i skyen og derefter indlæst i Power BI. Dette giver Monadnock mulighed for hurtigt at bygge brugerdefinerede visualiseringer og avancerede statiske modeller i en platform, der er nem og intuitiv at bruge.

VÆRDI

  • Monadnock er nu i stand til at indsamle alle deres forskellige data i én enkelt platform.
  • Monadnock har nu et stærkt fundament til at tage de rigtige beslutninger hurtigere samt få deres forretning til at vækste.
Monadnock


“Novataris har gjort vores mål til en realitet utroligt hurtigt med en løsning, som giver det konstante overblik og den rette indsigt, der er nødvendig for, at vi kan forbedre vores effektivitet og produktivitet. ”

David Williamson, Founding Member. Vice President, Geoscience

 

Novataris leverede en løsning, der gør Monadnock i stand til at bygge brugerdefinerede visualiseringer

Novataris leverede en løsning, der automatiserer dataindsamling, -klargøring samt -præsentation og som dermed tilbyder indsigt i realtid til deres forretning, som gør dem i stand til nemt at samle og strategisk manipulere alle deres data. Dette var med til at ændre måden, som de arbejdede på.

  • Løsningen er bygget på avancerede data visualiseringsteknologier, som giver Monadnock et bredt overblik over alle deres processer.
  • Alle deres produktionsdata bliver automatisk samlet i skyen og derefter indlæst i Power BI, som giver Monadnock mulighed for hurtigt at bygge brugerdefinerede visualiseringer og avancerede statiske modeller i en platform, der er nem og intuitiv at bruge.
  • De kan få adgang til deres data hele tiden, over alt, da Power BI er optimeret til både tablets og computere.
  • Ved at vælge de mest relevante elementer kan de nemt skabe personlige dashboards, eksportere enhver form for data til Excel og abonnere på skræddersyede rapporter, som dagligt bliver leveret til deres e-mail.
  • Monadnock er nu i stand til at indsamle alle deres forskellige data i én enkelt platform.
  • Med detaljerede visualiseringer af deres oliebrønde og produktionstal ved siden af andre nøgletal, som for eksempel "gamma ray lithology", "porosity" og "resistivity" kan de konstant holde øje med deres effektivitet. De har endda mulighed for at sammenligne flere brønde ved siden af hinanden.

Løsningen er fuldt hostet, hvilket betyder, at alt Monadnock skal holde styr på, er deres evigt ændrede data, der findes i deres operationelle system, eller de kan bruge Google Play, Apple Store eller Windows apps, som er tilgængelige. Løsningen understøttes også af ArcGIS, som giver Monadnock muligheden for at tilføje deres egne detaljerede og brugerdefinerede lag ovenpå et kort, så de visuelt kan udforske nye forretningsmuligheder, og sammenligne oliebrønde i et geografisk afgrænset område. Monadnock har nu et stærkt fundament til at tage de rigtige beslutninger hurtigere samt få deres forretning til at vækste.

Monadnock Resources, LLC: Udforskning og produktion af olie og naturgas i Dallas, Texas

Monadnock specialiserer sig i udforskning og udvikling af olie- og naturgas aktiviteter i Texas, US. Deres strategi omhandler anvendelsen af moderne bore- og udvindingsteknologier, som anvendes på kendte oliereserver for højere udvindingsgrad. For at opretholde høj effektivitet og produktivitet er det utroligt vigtigt for Monadnock at have konstant overblik over deres oliefelter. Monadnock modtager derfor hver eneste dag en stor mængde ustrukturerede data, som kræver, at de bruger en betydelig mængde tid på at flytte data manuelt rundt samt skabe komplekse modeller med Excel.

De havde derfor behov for en brugervenlig og avanceret platform til automatisk opsamling, strukturering og analyse af deres produktionsdata. Platformen skal endvidere have den fleksibilitet, der giver dem mulighed for at berige data med egne data (type curves, forecast modeller, finansdata, m.m.).

Monadnock ønskede at finde en samarbejdspartner, der kunne hjælpe med at automatisere deres arbejdsgang

Monadnock havde brug for en løsning, der kunne hjælpe dem med at automatisere deres arbejdsgange og automatisk indsamle samt udstille produktionsdata fra felterne. Løsningen skal derudover gøre det nemt at skabe overblik og lave mere avancerede statistiske analyser.