GateHouse Logistics A/S

GateHouse Logistics flytter deres Big Data løsning til AWS

Logistikvirksomheder på tværs af hele Europa benytter sig af mange forskellige typer lastbiler. De forskellige lastbilsbrands har hvert deres GPS-system og teknologi. GateHouse Logistics havde brug for en cloud-løsning, der gjorde dem i stand til at indsamle hundrede tusinder af datastrømme fra forskellige tracking-systemer fra de forskellige transportvirksomheder, for dermed at kunne levere disse som én datastrøm i deres samlede ”GateHouse Logistics format”. Med GateHouse Logistics nye løsning kan de tilbyde deres kunder ét samlet overblik på tværs af alle forskellige telematiksystemer, så de kan følge alle typer af vogne, og herved alle deres fragtmænd, i realtid.

UDFORDRING

 • GateHouse Logistics ønskede at forbedre deres operationelle effektivitet yderligere og simplificere processen omkring deling af tracking-informationer fra fragtmænd til deres kunder. 
 • GateHouse Logistics havde behov for at forene alt i skyen for at få et produkt, der var fuldt skalerbart og nemt at vedligeholde. 
 • Den gamle løsning krævede et manuelt introduktionsforløb, hvilket gjorde registreringsprocessen svær og tidskrævende for fragtmændene.

LØSNING

 • Den nye løsning giver fuld gennemsigtighed gennem hele værdikæden ved at forene data fra hundredvis af forskellige tracking-systemer.
 • Løsningen er bygget med fokus på skalérbarhed for at sikre, at den kan håndtere den enorme mængde af data, der bliver leveret til GateHouse Logistics.
 • GateHouse Logistics har nu en ny online selvbetjeningsportal, der gør introduktionsforløbet af nye fragtmænd nemt og hurtigt.

VÆRDI

 • GateHouse Logistics er nu klar på fremtiden, da løsningen nemt kan skaleres i overensstemmelse med deres voksende behov.
 • GateHouse Logistics har nu et samlet logistisksporingssystem, og dermed en løsning, der er langt mere attraktiv for deres kunder – det har aldrig været lettere at dele data med kunderne. En fragtmand kan nemt oprette en bruger og dele sporingsdata med virksomheder, samt bestille transport fra dem. 
Image of Truck

GateHouse Logistics er nu godt forberedt på fremtidige behov, da løsningen nemt kan skaleres i overensstemmelse med deres vækst.

 


GateHouse Logistics kan nu samle og distribuere store strømme af GPS-data i én løsning

Novataris har hjulpet GateHouse Logistics med at udvikle en skalerbar applikation til bearbejdning og distribution af store mængder, kontinuerlige data.  

 • GateHouse Logistics har nu en løsning, der er nem at opdatere og vedligeholde. 
 • Systemet giver GateHouse Logistics mulighed for at samle alt GPS-data i én løsning.
 • Det giver ligeledes GateHouse Logistics et øget niveau af kontrol. Data er direkte tilgængelig for vognmændene og deres kunder med stor overvågning og sikkerhed.
 • Løsningen er bygget på NoSQL databaser med et lag af caching for at opnå ekstrem performance. Desuden er de eksisterende enhedsdrivere blevet monteret som et Docker-billede til on-demand orkestrering og skalering.
 • Derudover er der udviklet en ny selvbetjeningsportal for at muliggøre et introduktionsforløb af nye vognmænd, hvilket reducerer arbejdsbyrden for kundeservice markant.

GateHouse Logistics A/S 
– Tracking-løsninger til transportindustrien

GateHouse Logistics er en voksende international virksomhed, der leverer gennemsigtighed gennem hele logistik-værdikæden. De er ledende eksperter i at integrere tracking information fra transportvirksomheders GPS- og telematiksystemer ved at bruge deres ghTrack platform. GateHouse Logistics samler alle GPS-data for at give deres kunder et 360-graders overblik over deres forsendelser, samt information i realtid.
Med en vision om at forbedre den operationelle effektivitet yderligere samt simplificere processen omkring deling af tracking-information fra vognmænd og deres kunder ønsker GateHouse Logistics at optimere deres nuværende produkt, således at det er fuldt skalerbart og nemt at vedligeholde.

GateHouse Logistics havde behov for en ny telemetrisk dataudvekslingsløsning, der kunne erstatte alle deres eksisterende skræddersyede løsninger  

I stedet for at have én løsning til hver kunde, ønskede GateHouse Logistics at samle alt i skyen på AWS. Det skulle være med til at forbedre deres vedligeholdelse samt sikre, at løsningen kunne skaleres i overensstemmelse med deres fremtidige behov. Løsningen skulle bygges fra bunden, hvor alle beslutninger, lige fra strukturen til programmeringssproget, blev besluttet i samarbejde med GateHouse Logistics. Dette blev gjort med øje for performance og skalerbarhed for at sikre, at løsningen kunne håndtere den massive strøm af data, der bliver levereret til dem med formålet om videre distribution.

Derudover skulle de mere end 400 eksisterende ’device drivere’, som er ansvarlige for det første lag af datastrøms-behandlingen, genbruges i den nye løsning. Derfor blev der skabt en struktur, der understøtter det nuværende kodesprog og kan skalereres nemt samtidig med, at det integreres med den nye løsning for at spare udviklingsomkostninger.