Novataris har hjulpet CBB med at finde vej til Retail

CBB Mobil har tidligere udelukkende satset på de digitale salgskanaler men har nu indgået et nyt samarbejde med elektronikkæden Power. Dette betyder, at teleselskabets abonnementer også er til salg i fysiske butikker.

UDFORDRING

 • CBBs strategi om at muliggøre salg i fysiske butikker krævede udvikling af et ekstra modul optimeret til Powers specifikke behov.
 • Modulet skulle understøtte og muliggøre salget af abonnementer i Powers butikker til både nye og eksisterende kunder.
 • CBB havde et behov for, at løsningen var udviklet, testet og afprøvet inden Black Friday, hvilket forårsagede en meget stram tidsplan på kun 6 uger.

LØSNING

 • Medarbejderne i Powers butikker har nu et system, der er specifikt udviklet til at sælge CBBs abonnementer til butikkens kunder – nye såvel som eksisterende.
 • Modulet er bygget på Episerver CMS, mens Episerver Commerce er benyttet til at håndtere betaling og ordrer.
 • Med en agil arbejdsmetode, konstant interaktion og effektivt samarbejde med CBB, lykkedes det at udvikle, implementere og teste løsningen inden deadline, og derved være klar, så der kunne sælges abonnementer på Black Friday.

VÆRDI

 • Med det nye webmodul har Novataris hjulpet med at muliggøre, at CBB nu kan indtage et nyt segment og sælge deres abonnementer i fysiske butikker.
 • Derved kan markedsandelene øges betydeligt, og succesraten for salg af abonnementer, via det nye system, har været stor.
 • Frontenden er designet med fokus på effektiv navigering for Powers medarbejdere, og systemet har modtaget stor positiv feedback.

 

CBBs små priser vist på skærm


"Medarbejderne i Powers butikker har nu et system, der er specifikt udviklet til at sælge CBBs abonnementer til butikkens kunder – nye såvel som eksisterende".

Løsningsbeskrivelse

Med udvidelsen af forretningen, til at inkludere salg i fysiske butikker, havde CBB et behov for et ekstra modul, som gør det muligt for Powers interne medarbejdere at sælge CBBs abonnementer.
CBB har før arbejdet med projekter af lignende størrelse, og de har normalt taget betydelig længere tid end hvad denne tidsfrist tilladte. Dette medførte et stærkt behov for tæt og gnidningsfrit samarbejde mellem Novataris, CBB og Power samt effektiv projektplanlægning og prioritering af opgaver.

Webmodul:

 • Novataris besluttede at lave løsningen som et webmodul og udnytte den bagvedliggende funktionalitet i det allerede eksisterende kundeservicemodul, som Novataris tidligere har udviklet for CBB.
 • Modulet er bygget på Episerver CMS med Episerver Commerce til at håndtere betaling og ordrer.
 • Modulet skulle være effektivt og samtidig brugervenligt. Det er derfor bygget med fokus på enkelthed, hvor kun de mest væsentlige ting er fremhævet.

Parallelarbejde:

 • For at udvikle modulet, i overensstemmelse med CBBs retningslinjer og brand, var det nødvendigt at udarbejde en del løbende parallelarbejde i forhold til tekster, juridiske krav, design, kode, ’Point of Sale’ materiale osv.

Agil metode:

 • For at sikre, at den hårde deadline blev overholdt, og det nye system var velimplementeret, afprøvet og gennemtestet, var det nødvendigt, at Novataris indgik som et team i CBBs daglige arbejde og processer. En agil arbejdsmetode, samt tæt og gnidningsfrit samarbejde med nøgleressourcerne i CBB’s onlineafdeling og medarbejderne i Powers butikker, resulterede således i et effektivt forløb og planlægningsproces.

Deadline:

 • Ved at bruge Novataris’ standardmetode, baseret på Kanban/Scrum, kom projektet hurtigt I mål. Den nye ordreshop blev udrullet efter en måned i Powers 16 butikker i tide til, at medarbejderne nåede at modtage god træning og oplæring inden Black Friday.

Om CBB:

CBB er en online mobil- og bredbåndsudbyder og har, med deres enkle og gennemskuelige abonnementer, opnået en solid placering på det danske telemarked og en meget loyal kundebase. Virksomheden brænder for at gøre det nemt for alle at have et mobilabonnement og oplever stor efterspørgsel på deres abonnementer til billige priser.

Fokus på retail:

Mobilselskabet CBB Mobil har tidligere udelukkende satset på de digitale salgskanaler, og deres onlineunivers har været en stor succes. Nu er det dog også muligt at finde CBB’s produkter på hylderne i flere varehuse over hele landet. CBB har nemlig indgået et samarbejde med elektronikkæden Power, og kan nu også imødekomme de kunder, som foretrækker at købe mobilabonnementer i en fysisk butik.