Novataris’ privatlivs- og cookiepolitik

*(Senest opdateret marts 2020)

I Novataris vægter vi højt, at dine data og personoplysninger håndteres ansvarligt. Vi anvender cookies på vores hjemmeside således, at vi kan tilbyde den bedste oplevelse til vores online besøgende. Når du besøger Novataris’ hjemmeside og indtaster oplysninger, vil disse blive indsamlet og registreret i vores CRM-system til senere brug af vores salgsafdeling til personlig kontakt og kundeforvaltning. Oplysningerne i vores CRM-system gemmes på Novataris’ egne servere og holdes fortrolige. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se ’vejledning til at slette cookies’) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til andre uden dit samtykke.

Hvad er cookies:

Cookies er små datafiler med information, som en hjemmeside downloader til din enhed, fx computer, tablet eller telefon. De gemmes på din computer og sendes frem og tilbage mellem din browser og hjemmesiden. Nogle cookies er nødvendige for, at websites fungerer, mens andre bruges til at analysere din færden på et website.
Nogle cookies slettes når du lukker din browser, nogle gemmes i en tidsbestemt periode og andre gemmes permanent. En cookie er en passiv fil, som ikke kan samle den information, som er på din enhed eller sprede virus og andre ondsindede programmer.

Samtykke:

Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du, at dine cookies bliver brugt i overensstemmelse med denne cookiepolitik, medmindre du har fravalgt anvendelsen af cookies i din browser. Såfremt du ikke har fravalgt cookies på det tidspunkt du giver dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage ved at blokere cookies i din browser.


Novataris’ hjemmeside anvender cookies:

Det gør vi for at gøre hjemmesiden brugbar og forbedre basale funktioner. Den information vi indsamler er anonym og kan ikke spores tilbage til navngivne brugere.
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Vi anvender følgende cookies:

Nødvendige cookies: 

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

ARRAffinity

novataris.com

Anvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider

Session

Http

ASP.NET-SessionId

novataris.com

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler

Session

Http

Statistik cookies:

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

_ga

novataris.com

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden

2 år

Http

_gat

novataris.com

Bruges til at sende en request til stats.g.doubleclick.net, der benyttes til at muliggøre annonceringsfunktioner. Dette Plugin opretter en ny cookie ved navn _gat. Denne cookie gemmer ikke brugeroplysninger; men benyttes blot til at begrænse antallet af ’requests’ til serveren.

1 år

Http

_gid

novataris.com

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden

1 år

Http

 Marketing cookies:

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

r/collect

doubleclick.net

Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder

Session

Pixel

 

Vejledning til at slette cookies:

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du ikke accepterer vores brug af cookies på hjemmesiden, skal du deaktivere dem ved at følge vejledningen til din browser, der er beskrevet i ovenstående link. Du bedes bemærke, at brugen af nogle af funktionerne og tjenesterne på hjemmesiden muligvis ikke fungerer optimalt, hvis du deaktiverer cookies. Nogle browsere giver dig også mulighed for at gøre opmærksom på, at du ikke ønsker, at din færden på internettet og din browsing-aktivitet bliver sporet.

Ændringer af cookiepolitik:

Vi forbeholder os retten til løbende at opdatere ovenstående cookiepolitik og opfordrer til at læse den løbende for at holde dig opdateret og informeret om, hvordan vi anvender cookies. Ændre cookie indstillinger

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, booker et møde eller ved øvrig brug af services. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, altså dine interesser. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, stillingsbetegnelse og virksomhedsnavn. Det vil typisk være i forbindelse med ”book et møde”-funktionen eller ’modtag mere information’-funktionen.

Sikkerhed:

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring:

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og vi sletter dem, når de ikke længere er relevante og nødvendige for os. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger:

Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mv. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om ”Nødvendige Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Rettigheder og klageadgang:

Du har til enhver til ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af oplysningerne. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke du har afgivet. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@novataris.com. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger kan du kontakte Datatilsynet.

______________________________
Websitet ejes og publiceres af:
Novataris A/S
Nyhavn 43
1051 København K
Telefon: +45 70 27 80 00
Email: info@novataris.com