Novataris er sponsor på E-handel Danmark 2017

Kan du følge med i det digitale kapløb om den gode webshop?

D. 8 Marts har du mulighed for at lytte med, når branchens dygtigste eksperter og fagfolk deler deres viden og erfaringer med digital handel og innovative løsninger.

E-handel DK

En god e-handelsløsning er i den grad altafgørende for rigtig mange virksomheder idag. Novataris er i år sponsor når E-handel Danmark sætter fokus på, hvordan man kan udvikle sin forretning med digital handel.

E-handlen er vokset markant de sidste år, og man skal holde sig godt til for at følge med i det digitale kapløb om den gode webshop. Der stilles højere og højere krav fra brugerne, når det kommer til at handle online. De forventer ekstrem høj brugervenlighed og en helhedsoplevelse, der præsenterer dem for de rigtige produkter og priser på de rigtige tidspunkter.

På E-handel Danmark har du mulighed for at lytte med, når branchens dygtigste eksperter og fagfolk deler deres viden og erfaringer om muligheder og udfordringer indenfor digital handel.

Det foregår d. 8 marts på centralværkstedet i Århus.

Har du lyst til at blive klogere på hvordan du som e-handler kan udvikle din forretning, så tilmeld dig eventet her.

Modtag mere information

Tak for din besked. Du hører fra os snarest.
Tak for din besked. Du hører fra os snarest.

Novataris tilbyder et stærkt team af erfarne konsulenter, som er specialiseret i at levere it-løsninger, der er tilpasset vores kunders forretning. Fortæl os hvad du er interesseret i at vide mere om, så sender vi en mail med yderligere information hurtigst muligt.

Kontakt os

Book et møde

Tak for din mødeforespørgsel. Du vil modtage en bekræftelse fra os hurtigst muligt.
Tak for din mødeforespørgsel. Du vil modtage en bekræftelse fra os hurtigst muligt.